Tobbesresor

SOCIALA MEDIER

Följ oss på Facebook och få erbjudanden tävlingar i ditt flöde.

Följ oss

Brolle Elvis, Cash, the Killer & Me

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut Göta Lejon med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”. Nu är han tillbaks i en ny show som utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär.

Det blir en rockföreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer. Ja, de kommer till och med vara med på scen.

Tillsammans med tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar de oss med på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo.

Idén är att låta publiken lära känna dessa musikgudar under ytan och allt utifrån Brolles personliga perspektiv. Ja, varför har den norrländska artisten så mycket kärlek för amerikansk rockmusik? Kom så får ni se!

 

Snabbfakta

I priset ingår
 

  • Biljett till föreställningen kl 17.30, kat A
  • Trerättersmiddag före föreställningen.
  • Bussresa
     

Tillägg/person
 

  • Frivilligt avbeställningsskydd 75:-

Meny
 

Förrätt: Toast Skagen toppad med sikrom, serveras på smörstekt toast
 
Varmrätt: Alt. 1 Rödvinskokt högrev med broccoli, tomatskysås och rostad klyftpotatis eller Alt. 2 Halstrad Torskrygg med sås på havskräftor, purjolöks creme samt dill- och smörslungad färskpotatis)
 
Dessert: Chokladbrownie med hallonsorbet

 

Alt 1 - kött är standard om inget annat meddelas.

Bra att veta

Eventuell specialkost skall meddelas Tobbes Resor senast 14 dagar före avresa.

Föreställningen spelas på Göta Lejon, Stockholm.

OBS! Pris nedan är utan biljett till föreställningen. Vidare i onlinebokningen väljer man biljetten och får på så vis det utannonserade priset. Detta för att flera olika föreställningar kan samköras med samma buss.

Avresedatum 

Avresa: 2017-09-30 Platser kvar: 0 Pris: 995.00 SEK Avresa från: Falun, Borlänge, Gustafs, Säter, Hedemora, Avesta, Sala och Västerås. Boka resa